Venders Copenhagen – Nord Collection

Venders Copenhagen

Vi præsenterer Venders, vores historiske lejlighedshotel beliggende i centrum af København.

Venders er beliggende i en bygning fra det 19. århundrede i hjertet af København.

Under en omfattende renovering samarbejdede vi med danske arkitekter, der, mens de respekterede bygningens historie, designede de mest behagelige lejligheder. Den renoverede bygning, beliggende ved hvad der engang var en af hovedindgangene til byen, er blevet forstærket med robuste vinduer for at dæmpe den summende aktivitet på Nørreport torv, hvor den er placeret. Interiøret kombinerer bløde træk og elegant indretning og genskaber den royale aura, som bygningen engang havde.

Vi har skabt et sted, der kombinerer hjemmets komfort med fordelene ved et hotel.

Gæster kan nyde luksusen af en fuldt udstyret lejlighed, der er udstyret med hurtigt Wi-Fi, vaskemuligheder og et perfekt indrettet køkken, samtidig med at de har adgang til praktiske hotel faciliteter som bløde og friske håndklæder, når du har brug for dem, rengøringsservice og gratis bagageopbevaring. Med vores kontaktløse indtjekning og vores team til rådighed døgnet rundt, har vi designet et problemfrit og stressfrit ophold.

Lejlighederne er perfekte til par, venner og familie.

Vores hotel består af 27 lejligheder med plads til op til 8 gæster, og det er beliggende i centrum af hovedstaden, tæt på de bedste butikker, museer og restauranter i byen.

Vores reception er tilgængelig 24/7 via tekst eller telefon.

Anmodninger om ekstra rengøring, friske håndklæder eller rejsetips er kun et telefonopkald væk. København er kendt for sine verdensklasse restauranter, og vi kan hjælpe med at booke kulinariske eventyr eller arrangere transport.

Adresse: Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Email: reception@venderscopenhagen.com

Telefon: +45 30206126

Venders Copenhagen tilbyder: