Hoteller - Nord Collection

Vores hoteller

Apēron Apartment Hotel

Lejlighedshotel beliggende i hjertet af København i en rolig gård. Hotellet består af 29 lejligheder, som alle er indrettet med dansk design og materialer i bedste kvalitet. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, og er den perfekte base for par eller den lille familie.

Pustervig 8, 1126 København K.

Lejlighederne har plads til 2-4 gæster.

Aperon Apartment Hotel

Rosenborg Hotel Apartments

Med Rundetårn og den smukke Trinitatis kirke som nabo ligger Rosenborg Hotel Apartments i det absolutte centrum af København med en beliggenhed, der ikke fås bedre! Lejlighedshotellet ligger på den rolige, brostensbelagte gade, Landemærket. Hotellet består af i alt 15 store lejligheder, hvoraf de fire tilgås via elevator. Lejlighederne er opført i klassisk stil med flotte detaljer, og med respekt for ejendommens alder og historik. Alle lejligheder er opkaldt efter danske dronninger.

Landemærket 9, 1119 København K.

Lejlighederne har plads til 5-10 gæster.

Rosenborg Hotel Apartments

Nord Hotel Apartments

Med sin beliggenhed kun 10 minutter fra Københavns Lufthavn og 15 minutter fra Kongens Nytorv i centrum af København, er Nord Hotel Apartments den perfekte base for et ophold i hovedstaden. Hotellet består af 19 hotellejligheder i forskellige størrelser. Lige fra studio-lejligheder med plads til 2 gæster, til de største lejligheder med 4 soveværelser og plads til 10 gæster.

Nyrnberggade 31, 2300 København S.

Lejlighederne har plads til 2-10 gæster.

Nord Hotel Apartments - 2 Bedroom Hotel Apartment

STUDIO1A Hotel Apartments

På Østerbro med Ryparken Station lige rundt om hjørnet finder du STUDIO1A Hotel Apartments. Hotellet består af 13 identiske studio-lejligheder med egen indgang fra en flisebelagt terrasse. Lejlighederne består af et opholdsrum med et fuldt udstyret køkken, dobbeltseng og et rummeligt badeværelse. Et oplagt valg til den forretningsrejsende eller parret, som vil opleve København.

Borgervænget 1D, 2100 København Ø.

Hver lejlighed har plads til 2 gæster.

STUDIO1A Hotel Apartments

SleepCph

Et moderne hotel med 24/7 online reception og nem “self-check-in” beliggende på Nyrnberggade, som er en stille vej tæt på både metro, indre by, lufthavnen samt Amager Strandpark. SleepCph består af hotelværelser og hotellejligheder med eget køkken. Hotellet har i alt 40 hotelværelser og 7 lejligheder. Derudover er der et gæstekøkken og vaskerum til fri afbenyttelse.

Nyrnberggade 23D, 2300 København S

Værelserne/lejlighederne har plads til 1-4 gæster.

SleepCph lobby area