Aperon Apartment Hotel

Apēron Apartment Hotel

Apēron Apartment Hotel happy kids

Moderne lejlighedshotel indrettet i nordisk design af høj kvalitet og beliggende i det absolutte centrum af København.

Lejlighedshotel beliggende i hjertet af København i en rolig gård. Hotellet består af 29 lejligheder, som alle er indrettet med dansk design og materialer i bedste kvalitet. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken, og er den perfekte base for par eller den lille familie.

Adresse: Pustervig 8, 1126 København K.

Email: Guestsupport@aperonhotel.com

Tlf: +45 71 74 73 71

Moderne lejlighedshotel med nordisk indretning beliggende i hjertet af København

Apēron Apartment Hotel - Two-Storey Apartment
Apēron Apartment Hotel er et hotel med det lille ekstra. Store vinduespartier med masser af naturligt lys skaber en hjemlig følelse.
Fantastisk beliggenhed, skøn og lys lejlighed. Vi vil helt sikkert anbefale det til alle! Vi var afsted med 2 børn, og det fungerede rigtig godt!
— Mette, gæst 2021.

Apēron Apartment Hotel tilbyder:

Lejligheder til netop dit behov

I to plan med ét soveværelse og hems

Etværelses lejlighed med separat soveværelse og hems med dobbeltseng. Begge senge er 160 cm brede, hvilket giver plads til i alt 4 personer. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken med tilhørende spisebord. Denne lejlighedstype er beliggende øverst i ejendommen på 4. sal, hvilket giver et fantastisk lysindfald, og de originale, fritliggende spær giver en charmerende og hyggelig atmosfære.

 

Soveværelse og opholdsrum

Etværelses lejlighed med separat soveværelse og opholdsrum med sovesofa. Både seng og sovesofa er 160 cm brede, hvilket giver plads til i alt 4 personer. Denne lejlighedstype ligger i stueetagen, 1. sal og på 2. sal. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken.

Stor etværelses lejlighed på toppen med skønt lysindfald

Etværelses lejlighed med separat soveværelse og opholdsrum med sovesofa. Både seng og sovesofa er 160 cm brede, hvilket giver plads til i alt 4 personer. Vi har to lejligheder af denne lejlighedstype, som begge er beliggende på 3. sal, hvilket giver et fantastisk lysindfald. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken.

Lejlighed med soveværelse og mulighed for opredning i sofa

Etværelses lejlighed med separat soveværelse og opholdsrum med sovesofa. Både seng og sovesofa er 160 cm brede, hvilket giver plads til i alt 3 personer. Denne lejlighedstype ligger på 1. og 2. sal. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken.

Stor studiolejlighed med dobbeltseng beliggende i stueetagen

Studio-lejlighed med dobbeltseng. Denne lejlighedstype ligger i stueetagen. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken.

Øverst med opholdsrum og hyggelig hems til 2 personer

Åben lejlighed i to plan med opholdsrum og hems med 160 dobbeltseng. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken. Denne lejlighedstype er beliggende øverst i ejendommen på 4. sal, hvilket giver et fantastisk lysindfald, og de originale, fritliggende spær giver en charmerende og hyggelig atmosfære.

Hvad gæsterne siger om Apēron

Stéphanie

“The apartment was very clean and the location is very well , very close to the subway, it was very appreciated. The personal are very present. They always answer to me very quickly.”

Airbnb

December, 2021

Jérôme

“Great location downtown, easy access, the apartment was really clean and tidy, nothing was missing, it was a great experience.”

Booking.com

December, 2021

Fel

“The room was exactly what the listing stated, check in was super easy, and communication is always prompt, helpful and warm. I am so happy to stay here for our first visit to CPH and will recommend others too!”

Google Review

November, 2021

Matthew

“Absolutely great place. Clean and very secure and right in the heart of old Copenhagen.”

Airbnb

December, 2021

Teresa

“perfect location, clean and comfortable apartment. useful luggage storage at the apartment.”

Booking.com

December, 2021

Pierre

“The location of the apartment is perfect, very central and close to everything. It’s the perfect place to stay for a weekend in Copenhagen. I highly recommend!”

Airbnb

December, 2021