Nord Hotel Apartments - 2 Bedroom Hotel Apartment

Nord Hotel Apartments

Nord Hotel Apartments

Stilrent lejlighedshotel indrettet i nordisk stil og med lejligheder i varierende størrelser. Stille men central beliggenhed tæt på metro

Med sin beliggenhed tæt på både metro, centrum og lufthavnen, er Nord Hotel Apartments den perfekte base for et ophold i hovedstaden. Hotellet består af 19 hotellejligheder i forskellige størrelser. Lige fra studio-lejligheder med plads til 2 gæster til de største lejligheder med 4 soveværelser og plads til 10 gæster. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken og er den perfekte base for par eller den lille familie.

Adresse: Nyrnberggade 31, 2300 København S.

Email: Guestsupport@nordcollection.dk

Tlf: +45 71 99 03 71

 

Alt ved opholdet var fantastisk. Ikke en finger at sætte på noget. Det er ikke sidste gang at vi kommer!
— Rebecca, gæst 2021.

Nord Hotel Apartments tilbyder:

Lejligheder til netop dit behov

Studiolejlighed til 2 personer

Studio-lejlighed med køkken og en dobbeltseng på 160 cm. Lejligheden har et fuldt udstyret køkken og et stort badeværelse med brusekabine.

Lejlighederne er indrettet med et spisebord, god belysning, kaffemaskine, strygejern, hårdtørrer, vaskemaskine/tørretumbler og meget mere. Lejlighederne er beliggende i stueetagen.

Nord Hotel Apartments - Studio Apartment for 2

Studiolejlighed til 3 personer

Studio-lejlighed med køkken og en dobbeltseng på 160 cm. Lejligheden har et er fuldt udstyret med køkkenudstyr og har et stort badeværelse med brusekabine.

Lejlighederne er indrettet med et spisebord, god belysning, kaffemaskine, strygejern, hårdtørrer, vaskemaskine/tørretumbler og meget mere. Lejlighederne er beliggende i stueetagen med indgang fra gården.

Nord Hotel Apartments - Studio Hotel Apartment

Lejlighed med 2 soveværelser

2-værelses lejligheder med køkkenalrum/stue, to separate soveværelser med dobbeltsenge på 160 cm og en sovesofa på 140 cm i stuen med plads til to sovende gæster. Fra stuen finder du et stort badeværelse med brusekabine. Lejlighederne er indrettet med et stort spisebord, god belysning, fuldt udstyret køkken, kaffemaskine, strygejern, hårdtørrer, vaskemaskine/tørretumbler og meget mere. Lejlighederne er beliggende på 1. sal.

Nord Hotel Apartments - 2 Bedroom Hotel Apartment

Lejlighed med 3 soveværelser

3-værelses lejlighed med køkkenalrum/stue, tre separate soveværelser med dobbeltsenge på 160 cm og en sovesofa på 140 cm i stuen med plads til to sovende gæster. Fra stuen finder du et stort badeværelse med brusekabine. Lejligheden er indrettet med et stort spisebord, god belysning, fuldt udstyret køkken, kaffemaskine, strygejern, hårdtørrer, vaskemaskine/tørretumbler og meget mere. Lejligheden er beliggende på 1. sal.

Nord Hotel Apartments - 3 Bedroom Hotel Apartment

Lejlighed med 4 soveværelser

4-værelses lejligheder med køkkenalrum/stue, tre soveværelser med dobbeltsenge på 160 cm og én på 140 cm, to enkeltsenge på 140 cm i et soveværelse og en sovesofa, der kan bruges som sofa eller til 2 ekstra personer. Lejlighederne er indrettet med et stort spisebord, god belysning, fuldt udstyret køkken, kaffemaskine, strygejern, hårdtørrer, vaskemaskine/tørretumbler og meget mere. Lejlighederne er beliggende på 2. sal.

Nord Hotel Apartments - 4 Bedroom Hotel Apartment

Hvad gæsterne siger om Nord Hotel Apartments

Jana

“We had a very pleasant stay in Copenhagen! Especially the service was great, we will come back.”

Airbnb

December, 2021

Kevin

“Großes 4 Zimmer Apartment, gute Ausstattung, super Support.”

Booking.com

December, 2021

George

“Very nice experience, the place has everything you need. Close to the Metro and nearby grocery shops. Easy automatic check- in, 24/7 online suport if neededd.”

Google Review

December, 2021

Andrea

“Excellent apartment, spacious, clean and with all the accessories described. Very convenient both for the airport and for the center of Copenhagen. Host always available.”

Airbnb

December, 2021

Eric

“Sitio muy acogedor , como si estubieras en casa. Muy facil el check in. Buen campamento base.”

Booking.com

December, 2021

Montse

“Els apartaments són funcionals i pràctics, com es mostra a les fotos. Molt recomanable.”

Google Review

Oktober, 2021

P.

“The communication, the arrival, everything in the apartment, the kindness of the staff … everything magnificent. A 5 star stay ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Airbnb

December, 2021