Rosenborg Hotel Apartments

Lejlighedshotel med større hotellejligheder beliggende i det gamle København - Indrettet i klassisk stil med respekt for historien og med Rundetårn som nabo

Hotellet består af 15 lejligheder, som alle er indrettet med dansk design og materialer i bedste kvalitet. Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken. Opbygningen med store lejligheder med 2-3 soveværelser samt sovesofa i stuen, gør hotellet særligt velegnet til familier.

Adresse: Landemærket 9, 1119 København K.

Email: Guestsupport@rosenborghotelapartments.com

Tlf: +45 71 96 54 29

Kan klart anbefales. Har en perfekt central placering. Det er en super lækker lejlighed, og servicen er i top.
— Nikolaj, gæst 2021.

Rosenborg Hotel Apartments tilbyder:

Lejligheder til netop dit behov

Luksuriøse lejligheder i klassisk stil i centrum af København

Lejligheder med 2 soveværelser i baghuset med elevator

Hotellejligheder på 85 kvadratmeter beliggende i baghuset og der er dermed meget stille på trods af den centrale beliggenhed. Lejlighederne af denne lejlighedstype ligger på 1.-4. sal og har elevator direkte til lejligheden. Lejligheden har 2 soveværelser med senge på 160 cm og sovesofa i stuen med plads til 2 overnattende gæster. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken med tilhørende spisebord og stue.

Lejligheder med 2 soveværelser i forhuset

Store hotellejligheder på 110 kvadratmeter beliggende i forhuset. Lejlighederne af denne lejlighedstype ligger på 1-4. sal. Lejligheden har 2 soveværelser med senge på 180 cm og sovesofa i stuen med plads til 2 overnattende gæster. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken med tilhørende spisebord og stue.

Lejligheder med 3 soveværelser i stueplan

Store hotellejligheder på 120 kvadratmeter beliggende i stueplan. Lejlighederne af denne lejlighedstype ligger i en høj stueetage og har 3 soveværelser med hhv. to senge på 180 cm og en på 140 cm samt en sovesofa i stuen med plads til 2 overnattende gæster. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken med tilhørende spisebord og stue.

Kvistlejlighed med 2 soveværelser på 5. sal

Denne kvistlejlighed på 80 kvadratmeter ligger på 5. Sal med en fantastisk udsigt over byen. Lejligheden har 2 soveværelser med senge på 180 cm og har udover dette en sofa i stuen med plads til en overnattende gæst. Herudover har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse og et fuldt udstyret køkken med tilhørende spisebord og stue. Bemærk at der ikke er elevator i ejendommen.

Rosenborg Hotel Apartments - Loft Apartment with 2 bed rooms

Hvad gæsterne siger om Rosenborg

Anne

“AMAZING!!!!!!!! Very professional Very clean Very nice stuff Very good location Very helpful employees Everything was just BEYOND!!!! We come back 5 ⭐️”

Airbnb

December, 2021

Niki

“Exactly as perfect as in the photos. Great choice! Everything was clean, with good public access to the city center. Very spacious rooms and very attentive staff.”

Booking.com

November, 2021

Samantha

“The entire Rosenborg team are so kind and welcoming. We loved having a kitchen and living room for our group! Highly recommend for a central location in Copenhagen.”

Google Review

December, 2021

Hans

“These are very nicely renovated and decorated hotel appartments smack in downtown Copenhagen. You simply do not get to be more central.”

Airbnb

December, 2021

Annemieke

“Stylish clean apartment, felt quickly at home, comfortable, great location. Well-equipped for cooking. Loved it.”

Booking.com

November, 2021