Prisgaranti - Nord Collection

Fordele ved at booke direkte

Book direkte - andet kan ikke betale sig!

Der er en række fordele ved at booke direkte via hjemmesiden frem for at booke via en ekstern booking-platform. Ved at booke direkte sikrer vi, at du endnu hurtigere kan få svar på spørgsmål eller andre henvendelser.

Fordel #1 | Garanteret bedste pris

Når du booker dit ophold direkte på vores hjemmeside, er du garanteret at få den laveste pris. Hvis du skulle finde en lavere pris et andet sted bør du alligevel booke her – vi matcher den pris du har fundet og giver yderligere fordele oveni. Ugentlige og månedlige rabatter vil automatisk blive fratrukket prisen, når du booker direkte.

Fordel #2 | Kom tidligere, gå senere

Vores normale indtjekningstidspunkt er fra kl. 14. Hvis du har brug for at komme ind tidligere end kl. 14, vil vi prioritere at få lejligheden klar så tidligt på dagen som muligt. Hvis du skriver til os, vil vi notere dit ønske og gøre vores bedste for at have den hurtigere klar.
På de fleste af vores hoteller har vi udtjekning kl. 10 (SleepCph dog kl. 11). Booker du direkte gennem os, giver vi dig sen check-out, så udtjekningstidspunktet er kl. 12 i stedet for kl. 10. 

Fordel #3 | En booking uden mellemled 

Der er ingen mellemled og ingen skjulte gebyrer. Det gør det let for dig, hvis du har ændringer i forhold til din booking.

Fordel #4 | Den mest fleksible aflysningspolitik

Booker du gennem vores hjemmeside, er du også garanteret de bedste og mest fleksibleaflysningspolitiker. Læs nærmere om de specifikke vilkår for aflysning og ændringer af reservationer under vores vilkår og betingelser.

Fordel #5 | Gratis rengøring under dit ophold

Der er altid inkluderet rengøring ved udtjekning . Booker du direkte hos os og overnatter i flere end 7 nætter, vil du få tilbudt én gratis “midtvejs”-rengøring for hver 7 nætter, du bor hos os. Ønsker du hyppigere rengøring, eller har du ikke 7 overnatninger, vil du altid kunne tilkøbe “midtvejs”-rengøringer.